Klant winkelbeoordelingen

Vince

Vince

Datum: 6 maart 2016
  • Algemene shop review
  • Mijn vraag werd snel beantwoord en ze hadden ook nog eens een onwijs goeie aanbieding voor me. Mijn auto ziet er als nieuw uit. Dat was me met mijn gewone spullen nooit gelukt.
    Bedankt en tot ziens!

  • Prijs Niveau
  • Uiteindelijk heeft dit alles me zoveel tijd bespaard!

  • Service
  • Ik kon een paar foto's opsturen voor beoordeling en ze konden gelijk zien wat ik nodig had en dat klopte ook!

  • Verzending
  • Snel

  • Garantie afwikkeling
  • Die heb ik niet

Martijn Nijenkamp

Martijn Nijenkamp

Datum: 17 november 2015
  • Algemene shop review
  • Duidelijke webwinkel. Goed georganiseerd, en heldere uitleg.
    Als ik even niet weet wat ik exact nodig heb, neem ik contact op met Driven2shine en heb ik snel een helder antwoord.

  • Prijs Niveau
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding! Ik heb diverse polijstmiddelen en toebehoren, shampoo's, en meer acc. van Chemical Guys. Deze producten zijn zéér zuinig in gebruik waardoor je er erg lang gebruik van kunt maken.

  • Service
  • TOP! Als ik advies moet hebben, vraag ik het naar mijn idee aan een liefhebber, en niet aan een verkoper. De eerlijkheid & servicegerichtheid maken het fijn winkelen. :)

  • Verzending
  • Altijd snelle verzending.

  • Garantie afwikkeling
  • Goed. Retourneren is geen probleem. Het (defecte) product, in mijn geval een washandschoen, kreeg ik snel opnieuw toegezonden. Uiteraard een nieuwe. ;)

Wiebe

Wiebe

Datum: 7 juli 2015
  • Algemene shop review
  • Duidelijke webwinkel met erg veel keus in artikelen, maar voor mij als nieuweling op het gebied van polijsten had ik geen idee waar te beginnen bij het samenstellen van een set. Ik heb echter zowel telefonisch als via de mail erg veel adviezen gekregen en heb zo een hele mooie set kunnen samenstellen. Complimenten voor de service, want die is meer dan uitstekend. Je wordt vriendelijk, geduldig en professioneel geholpen met alle vragen. Ook de verzending van de spullen was snel en goed.

    Al met al ben ik een meer dan tevreden klant en zal eventuele volgende bestellingen ook zeker hier gaan doen.

  • Prijs Niveau
  • P

  • Service
  • De service is meer dan uitstekend. Ik als complete nieuweling op het gebied van polijsten heb zowel telefonisch als via de mail erg veel advies gekregen om zo tot een juiste set te komen.

  • Verzending
  • Nadat ik de bestelling had geplaatst is de verzending meteen in orde gemaakt.

Martijn

Martijn

Datum: 13 april 2015
  • Algemene shop review
  • In de maand april diverse producten gekocht in de webshop, een workshop gevolgd over hoe ik mijn auto het beste kan schoonmaken en bijhouden en een "full monty" laten uitvoeren inclusief steenslag correctie. Op alle vlakken super tevreden:
    - Producten: altijd goed, goede ondersteuning in aanschaf en altijd antwoord op vragen.
    - Workshop: Er leuk en leerzaam! Auto zag er al een stuk beter uit. Workshop is goed geregeld. Steve neemt echt de tijd om je alles uit te leggen en regelt zelfs een lekkere lunch!
    - Full Monty: Echt aanrader om je auto weer in nieuwstaat te brengen. Hij glimt als nooit tevoren en ook alle vlekken aan het interieur zijn vakkundig verwijderd.

    Al met al enorm tevreden!!

Edwin

Edwin

Datum: 18 maart 2015
  • Algemene shop review
  • Prima webwinkel met een compleet aanbod tot en met alle accessoires voor een poetsmachine.
    Fijne overzichtelijke website met veel productinformatie en een handig wensenlijstje.
    Perfect voor als je het e.e.a. aan het zoeken bent, je hoeft niet steeds de producten zelf op te schrijven, je zet ze gewoon op de wensenlijst.

  • Service
  • Ik heb het nog nooit eerder meegemaakt dat een webwinkel mij terug belde na een gemiste oproep. Tot eergisteren bij dit bedrijf. Super service wat mij betreft.
    Ik ben vakkundig via de telefoon en e-mail geholpen en ben voorzien van een hoop tips en advies bij mijn aankoop van een poetsmachine en accessoires.

Benno

Benno

Datum: 5 januari 2015
  • Algemene shop review
  • Afgelopen vrijdag het hele interieur van mijn Opel Insignia door Steve laten cleanen. Top! Het geperforeerde leer, dashboard etc ziet er weer uit als nieuw. Leer is ook weer echt zwart, echt geweldig. Zeer tevreden mee. Duidelijke uitleg altijd wat hij gaat doet (is nu mijn 3e ervaring bij Steve, na een Ozon behandeling en koplampen polijsten bij mijn vorige auto) en hij neemt er echt de tijd voor. En voor mij echt ideaal dat het om de hoek is. Auto afleveren, is dan in goede handen, en later op de dag weer ophalen.

Wim

Wim

Datum: 21 oktober 2014
  • Algemene shop review
  • Op 14 oktober onze nieuwe Subaru Forester 2x met Jet seal 109 laten behandelen door Steve.Duidelijk en begrijpelijk advies gaf de doorslag om de auto niet door de dealer te laten poetsen met een ander product.

    Deskundige uitvoering met veel bruikbare uitleg door Steve.

    Na de poetsbeurt vd auto een set onderhoudsspullen gekocht.Prettig is dat Steve je geen spullen opdringt maar wel passende adviezen voor het gebruik geeft.
    Van harte aanbevolen

Franklin Baars

Franklin Baars

Datum: 9 juni 2014
  • Algemene shop review
  • Driven2Shine krijgt van mij de maximale beoordeling. Dit omdat het mogelijk is om de producten af te halen op lokatie, het contact erg fijn en toch professioneel is, professioneel en deskundig advies en altijd een klantvriendelijk ontvangst. Kortom: een bedrijf met verstand van zaken met goede producten waar ze ook achter staan.

    Mvg:

    F. Baars

  • Prijs Niveau
  • Prima prijzen. Soms gelijk aan de commerciële prijzen, maar dit compenseert weer met deskundig advies.

  • Service
  • Persoonlijk en gewoon goed.

  • Verzending
  • Nvt.

  • Garantie afwikkeling
  • Nvt.

Jarno de Hont

Jarno de Hont

Datum: 21 maart 2014
  • Algemene shop review
  • Zojuist mijn laatste bestelling gedaan bij Driven2shine.
    Ik zag in mijn history dat mijn eerste bestelling in 2010 was. In al deze jaren ben ik altijd meer dan uitstekend geholpen door Steve. Tegenwoordig zijn er zoveel producten die elkaar overlappen en allemaal net verschillende eigenschappen hebben. Welke keuze moet je maken? Ik heb afgelopen jaren heel wat mails met vragen gestuurd over producten en deze zijn altijd snel en correct beantwoord.

  • Prijs Niveau
  • Tegenwoordig zijn de grote verschillen tussen prijzen wel verdwenen omdat er zoveel webshops zijn. De aanpassing naar gratis verzending vanaf 55 euro is erg prettig en maakt voor mij net het verschil.

  • Service
  • Ik noemde het hierboven al. Mijn ervaring met Steve van Driven2Shine is erg goed. Ik twijfel vaak over wat moet ik nu precies hebben en Steve neemt altijd de tijd om advies te geven.

  • Verzending
  • Producten zijn altijd uitstekend verpakt en tot nu toe heb ik altijd onbeschadigde producten ontvangen. Wederom gratis verzending vanaf 55 euro is een pluspunt

  • Garantie afwikkeling
  • Nog nooit een garantie issue gehad. Gebaseerd op de service die Steve mij altijd verleend heeft twijfel ik er niet aan dat garantie issues goed opgelost worden.

9 artikel(en)

per pagina