Geurverwijdering Ozon

Onaangename geurtjes in uw auto wijzen in de regel op de aanwezigheid van bacteriën die zich in het luchtcirculatie systeem hebben genesteld. Buiten het feit dat de auto er niet frisser op wordt, zijn deze bacteriën natuurlijk niet bevorderlijk voor uw gezondheid. Niezen en hoesten zijn niet altijd het gevolg van een verkeerd ingestelde klimaatregeling, maar steeds vaker van deze vieze kleine beestjes.

Driven2Shine biedt dé oplossing voor dit probleem, namelijk een professionele ozon behandeling voor het interieur van uw auto. Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt onze methode het probleem bij de wortel aan. Doordat ozon een gas is, wordt elke ruimte in het interieur behandeld. Ook reinigt dit systeem de lucht kanalen van uw auto, zodat ook deze bacteriën totaal verdreven worden.

Bij de geur verwijdering behandeling wordt een ozon generator in uw auto geplaatst. Deze produceert gedurende een instelbare tijd continu ozon, die zich in de hele auto verspreidt. De auto ruikt na deze ozon behandeling 100% neutraal en alle bacteriën zijn vernietigd. Zelfs honden geurtjes en rook luchtjes zijn dan verdwenen.

De prijs van deze ozon behandeling is slechts € 65,- inclusief BTW.

Heeft u vragen of wil u meteen een afspraak plannen, neem dan contact op met ons.

Wat is ozon?
Ozon (O3) is een enkelvoudig stof van het element zuurstof, dat ook van nature in de atmosfeer voorkomt. Ozon is desinfecterend en wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals:

ontgeuren van interieurs en materialen na brandschade;
- schoonmaken en bleken van stoffen;
- desinfecteren van bronwater;
- desinfecteren van zwemwater als aanvulling op chloor;
- desinfecteren van oppervlaktes die in contact komen met voedsel;
- verwijderen van ongewenste schadelijke stoffen (herbiciden) uit water;
- in de intensieve visteelt als desinfectiemiddel en voor afbraak van afval producten van vis.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

0