Auto Boot en Caravan Behandelingen

Geen zin om te poetsen?

U haalt uw auto altijd ‘even door de wasstraat’? Dan wordt de lak daar beslist niet beter van. Zelfs niet als u steeds kiest voor een programma dat automatisch een ‘wax’laagje over de auto legt. Wij noemen dat een wax-waasje… Al na een paar ritjes door de wasstraat begint de lak van uw auto imperfecties te vertonen. Ze vallen nog niet direct op omdat het verval langzaam gaat. Van wasbeurt naar wasbeurt. Maar op een dag ziet u het: kleine krasjes in de oorspronkelijke laklaag. En dat is het moment waarop Driven2Shine voor u in de bres springt!

Meer dan een autopoetser

U vindt ons in Huissen, bij Arnhem. Wij zijn een professioneel autodetailing bedrijf: dat is een professional die uw auto in werkelijke nieuw staat kan brengen. Wij verwijderen en corrigeren lak imperfecties. Lichte krassen, hologrammen, oxidatie, teer vlekken, boomsap, vliegen lijken en industriële neerslag verdwijnen bij ons als sneeuw voor de zon. Bovendien kunnen wij diepere krassen opvullen, wetsanden en vervolgens polijsten en in de wax zetten voor het beste resultaat.

Zelf aan de slag

Wilt u zelf aan de gang gaan met diverse producten of u wilt leren autopoetsen (detailen) bekijk dan zeker onze workshop pagina.
In onze webshop vind u diverse middelen om zelf uw auto een grondige reiniging en bescherm behandeling te geven.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

0