Aqua Seal BehandelingAquaSeal is een glasbehandeling voor autoruiten welke oorspronkelijk is ontwikkeld voor de vliegtuigindustrie. Het wordt geproduceerd door één van de grootste autoruit fabrikanten ter wereld. Sinds 1997 is AquaSeal verkrijgbaar voor autoruit behandelingen. Per jaar worden in de VS vele miljoenen behandelingen uitgevoerd aan evenveel enthousiaste gebruikers. Sinds kort is deze glasbehandeling ook in Europa verkrijgbaar. [Door beter zicht meer veiligheid. Anders dan producten op basis van silicone of was, gebruikt AquaSeal een geavanceerde fluorpolymeer technologie welke een chemische verbinding aangaat met het glasoppervlak van de autoruit waardoor deze langdurig water en vuilafstotend wordt. Al bij een snelheid van 60 km per uur zal water en vuil van de autoruit afspoelen.

Voordelen AquaSeal voor u:

  • Ca. 35% beter zicht bij slechte weersomstandigheden zowel overdag als ‘s nachts
  • Geen hechting van insecten
  • IJsaanslag laat zich gemakkelijk verwijderen
  • Langere levensduur van de ruitenwissers
  • Sterk verminderde schittering van de koplampen van tegemoetkomend verkeer
  • Kortere remweg door snellere reactietijd. 1 sec. sneller reageren is 15 meter kortere remweg bij een snelheid van 60 km / uur
  • Gaat tot 6 x langer mee dan op silicone gebaseerde glasbehandelingen

Rij veiliger met AquaSeal, vandaag, morgen altijd!!!

AquaSeal applicator:

De vloeistof zit in een glazen ampul. Door de “vleugels” van de applicator naar elkaar toe te knijpen breekt de ampul en komt de vloeistof vrij. Deze wordt opgenomen door het vilten kussentje. Door het kussentje over de ruit te wrijven wordt de vloeistof gelijkmatig verdeeld. In een paar minuten is de ruit behandeld. Als u eenmaal gereden heeft met AquaSeal, wilt u nooit meer rijden zonder!

Meest gestelde vragen over AquaSeal:

1. Hoe lang is AquaSeal werkzaam?

Tot 6 x langer dan andere producten. Afhankelijk van het autogebruik ongeveer 12 maanden op de voorruit en tot 30 maanden op de zijruiten.

2. Hoe werkt het?

AquaSeal gaat een chemische reactie aan met het glas en voorkomt dat water en vuil zich hechten aan het glas.

3. Waar kan ik AquaSeal laten aanbrengen?

AquaSeal wordt aangebracht door erkende dealers waaronder Driven2Shine die de behandeling uitvoeren. AquaSeal is niet verkrijgbaar in de winkel.

4. Is AquaSeal bestand tegen:

Wasstraat Ruitensproeiervloeistof Glasreiniger Ja, ja, ja, AquaSeal kan ertegen!!!

5. Kan ik een nieuw sterretje laten repareren na behandeling met AquaSeal.

Ja, AquaSeal migreert niet in een nieuw sterretje in de ruit. En kan gewoon hersteld worden.
Veel beter zich met AquaSeal zowel overdag als ’s nachts Een behandeling kost slechts €39,95 en in combinatie met een detail behandeling slechts € 29,95

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina