Gratis verzending vanaf € 55 of meer voor Nederland (België en Duitsland vanaf € 75,00 Gratis verzending!).

Welkom bij Driven2Shine

Interior Detail

Dit pakket verzorgt het complete interieur en bestaat uit de onderstaande stappen.

De stappen waaruit het Interior Detail bestaan zijn:

  • Het stofzuigen en reinigen van de auto.
  • Het reinigen van het dashboard en overige plastic delen behandelen met duurzame producten zodat het er weer als nieuw uitziet.
  • De deurpanelen reinigen.
  • De stoffen bekleding reinigen (inclusief vlek verwijdering waar mogelijk) door middel van een waterstofzuiger en diverse middelen of het lederen interieur reinigen en voeden met leerverzorgende producten.
  • Deur sponningen reinigen.
  • Ruiten reinigen van binnen en van buiten.
  • Eventueel een geurtje om de auto weer lekker te laten ruiken.
Deze behandeling zal ongeveer 3 tot 4 uur in beslag nemen.

De kosten voor deze behandeling

prijzen inclusief btw net nagelang de staat van het interieur.

Mini en Economy klasse €140,00

Compacte en Midden Klasse €155,00

Hogere midden en Top Klasse €170,00

Mocht u niet weten in welke klasse uw auto valt kunt u dat op de volgende pagina bekijken autoklasses. Voor 4x4, SUV`s en bedrijfsbussen zijn de prijzen op aanvraag. Eventueel meerwerk wordt ter plekke met u afgesproken.

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Interior Detail. Dit pakket verzorgt het complete interieur en bestaat uit de onderstaande stappen. De stappen waaruit het Interior Detail bestaan zijn: Het stofzuigen en reinigen van de auto. Het reinigen van het dashboard en overige plastic delen behandelen met duurzame producten zodat het er weer als nieuw uitziet. De deurpanelen reinigen. De stoffen bekleding reinigen (inclusief vlek verwijdering waar mogelijk) door middel van een waterstofzuiger en diverse middelen of het lederen interieur reinigen en voeden met leerverzorgende producten. Deur sponningen reinigen. Ruiten reinigen van binnen en van buiten. Eventueel een geurtje om de auto weer lekker te laten ruiken. Deze behandeling zal ongeveer 3 tot 4 uur in beslag nemen. De kosten voor deze behandeling prijzen inclusief btw net nagelang de staat van het interieur. Mini en Economy klasse €140,00 Compacte en Midden Klasse €155,00 Hogere midden en Top Klasse €170,00 Mocht u niet weten in welke klasse uw auto valt kunt u dat op de volgende pagina bekijken autoklasses. Voor 4x4, SUV`s en bedrijfsbussen zijn de prijzen op aanvraag. Eventueel meerwerk wordt ter plekke met u afgesproken.

Prijzen van € 140,00 tot € 140,00